Loading...

Estimarea finanțării

Valoare lunară CASCO

Toate informațiile și imaginile existente pe acest website sunt cu titlu informativ. Valorile calculate afișate se adresează exclusiv persoanelor juridice și nu reprezintă o ofertă angajantă emisă de către Mercedes-Benz Financial Services România. Datele afișate nu se referă la o ofertă de finanțare şi nu constituie o parte componentă a unei oferte de finanțare, ci sunt oferite cu rol ilustrativ/ orientativ.

Selectează autoturismul

Trimiteți-ne o cerere de ofertă

Aveți libertatea de a alege oferta ideală pentru noul dumneavoastră autoturism Mercedes-Benz, folosind valorile dorite pentru durată și avans. Pentru a trimite o cerere către un dealer vă rugăm să introduceți următoarele date:

Confirm că sunt de acord cu termenii și condițiile de trimitere a datelor furnizate.

Stimate client,

vă rugăm să acordați atenție faptului că modelul selectat lipsește în acest moment din calculatorul financiar.

Tipul caroseriei

Selectați motorul

Tipul caroseriei

Selectați motorul

Vă mulțumim pentru interesul acordat, vă rugăm să confirmați datele de mai jos:

Confirm că sunt de acord cu termenii și condițiile de trimitere a datelor furnizate.

Toate informațiile și imaginile existente pe acest site sunt cu titlu informativ. Valorile calculate afișate se adresează exclusiv persoanelor juridice și nu reprezintă o ofertă angajantă emisă de către Mercedes-Benz Financial Services România. Datele nu se referă la o ofertă de finanțare şi nu constituie o parte componentă a unei oferte de finanțare, ci sunt oferite cu rol ilustrativ/ orientativ.